04 julio 2011

Cine en la Plaza del Pilar


CINEMA A LA FRESCA A VELLUTERS
(4 Projeccions DE CINE a la Plaça del Pilar, Entrada Lliure) L’Associació de Veïns “El Palleter” i l’Associació Cultural “La lluna roja”, totes dos ubicades al barri de Velluters (València), vos convidem al "Cinema a la fresca" per als dimarts de juliol.
La iniciativa s’inclou dins d’un seguit d’intents per tractar de reforçar les relacions veïnals, el teixit social i la vida al carrer en un barri descuidat per les administracions. Les projeccions, que seran gratuïtes gràcies a la collaboració del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, tindran lloc cada dimarts de juliol a les 22 hores a la Plaça del Pilar (Velluters). 
El públic interessat haurà de dur-se la seua cadira (i, si vol, el sopar) i tindre en compte que, degut a la capacitat de l'espai, les places són limitades. La programació comença el 5 de juliol amb "Pa negre", màxima guanyadora dels darrers premis Goya i Gaudí. El dia 12 es passarà "La mosquitera" (film que va obtenir el Globus de Cristall a la millor pel•lícula al Festival Internacional de Cinema Karlovy Vary) amb Emma Suárez i Eduard Fernández en el repartiment.. "Coneixeràs l’home dels teus somnis", de Woody Allen, Gemma Jones, Anthony Hopkins, Naomi Watts i Antonio Banderas, es projectarà el 19 de juliol en versió original anglesa subtitulada en valencià.

El darrer film del cicle, previst per al 26 de juliol en versió doblada al valencià, serà "La xarxa social", de David Fincher, basat en la història del fundador de Facebook. Agrairem la vostra assistència i la difusió de l'event. Salut i ens veiem "a la fresca"









Etiquetas: , ,

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.